Zasto muskarci vole kucke?
5 posters
Strana 1 od 1
Zasto muskarci vole kucke?
Postoji jedna knjiga koja ima taj naziv. Ne znam ko je pisac, ali knjiga je super!
Uglavnom momci kada ih kasiras i kada ne obracas paznju na njih oni dolaze sami. Da li se to vama desavalo? I da li ste nekada naterale vaseg dragog da uradi nesto a da on misli da je on to hteo? Da li vi vodite glavnu rec u vezi? Da li ste vi kucka?
Uglavnom momci kada ih kasiras i kada ne obracas paznju na njih oni dolaze sami. Da li se to vama desavalo? I da li ste nekada naterale vaseg dragog da uradi nesto a da on misli da je on to hteo? Da li vi vodite glavnu rec u vezi? Da li ste vi kucka?
Meow- Broj poruka : 8
Datum upisa : 23.06.2009
Re: Zasto muskarci vole kucke?
Paaa... To kada ne obracam paznju na njih, uvek se nadje neki...
Ali nikad decka nisam naterala da uradi nesto, a da on misli da je to hteo, vec ga nateram na nesto, za sta je govorio da nikad ne bi uradio. [Nikad ne reci nikad. ]
I ne, nisam kucka. I ne moze se reci da vodim glavnu rec u vezi. Nisam takva. To mi je nekako glupo. Ako ste takvi, brzo cete mu dosaditi. Doduse, zavisi kakav je njegov karakter, ali ja barem mislim da je tako.
Ajde, pisiteee... Interesuju me i vasa misljenja. Super je tema.
Ali nikad decka nisam naterala da uradi nesto, a da on misli da je to hteo, vec ga nateram na nesto, za sta je govorio da nikad ne bi uradio. [Nikad ne reci nikad. ]
I ne, nisam kucka. I ne moze se reci da vodim glavnu rec u vezi. Nisam takva. To mi je nekako glupo. Ako ste takvi, brzo cete mu dosaditi. Doduse, zavisi kakav je njegov karakter, ali ja barem mislim da je tako.
Ajde, pisiteee... Interesuju me i vasa misljenja. Super je tema.
[D][a][n][i][e][l][a]- Broj poruka : 541
Godina : 32
Datum upisa : 02.04.2008
Zanimljiva tema.... nema sta... :D
pa definitivno nisam kucka...
nikog ne teram na bilo sta, pa ni decka ne bi terala jer ne zelim da ja budem naterana na bilo sta tako da ...
a ko vodi glavnu rec... hm... tu bi vec bilo diskutabilno, zavisi oko cega...
svaka cast za temu :D
pa definitivno nisam kucka...
nikog ne teram na bilo sta, pa ni decka ne bi terala jer ne zelim da ja budem naterana na bilo sta tako da ...
a ko vodi glavnu rec... hm... tu bi vec bilo diskutabilno, zavisi oko cega...
svaka cast za temu :D
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 35
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
Muškarci su kučke a ne devojke!!!! Svaka devojka koja glumi neku cicu, glumi da bi privukla muškarca, ali ta privlačnost ne traje dugo... Uz takvu osobu muškarci se mogu samo zadovoljiti, ali ne i voleti. I zato svima preporučujem da skinu maske i budu onakve kakve zaista jesu. I da, ja nisam kučka...
Spagetica- Broj poruka : 3
Godina : 31
Datum upisa : 23.08.2009
Ewo i ja pohwaljujem temu. . .
Nemam takaw karakter da wodim glawnu rech i nisam tkz.kuchka. . .ali mogu reci da njima zawidim mnogo na samopouznanju. . .nije da ga ja nemam, ali o5 malo sam smotana shto se tiche tih stwari. . .
Nemam takaw karakter da wodim glawnu rech i nisam tkz.kuchka. . .ali mogu reci da njima zawidim mnogo na samopouznanju. . .nije da ga ja nemam, ali o5 malo sam smotana shto se tiche tih stwari. . .
Milana-ninja- Broj poruka : 504
Godina : 31
Datum upisa : 24.03.2008
Similar topics
» Muskarci kakve treba izbegavati
» Negovani muskarci
» Nevolje sa grudima
» Saveti ljubavnih terapeuta
» Negovani muskarci
» Nevolje sa grudima
» Saveti ljubavnih terapeuta
Strana 1 od 1