Negovani muskarci
+2
** Pahuljica **
Majda
6 posters
Strana 1 od 1
Da li vam se dopadaju negovani muskarci?
Re: Negovani muskarci
Naravno da treba da neguju svoje telo i budu chisti i uredni! Mislim naravno ne treba da vrishte kad vide da je izashao na trzhishte preparat za zatezanje kozhe,ali sasvim je uredu kada mushkarac brine o svom telu!
Zashto da ne bude uvek chist,sa super parfemom i mekom kozhom... Shta,nekom bi to smetalo??
Ili biste vishe volele da dodje oznojan,umazan i smrdljiv!?
Prochitala sam negde,da mushkarac da bi josh chistije izgledao treba da obuche belu majicu!
Zashto da ne bude uvek chist,sa super parfemom i mekom kozhom... Shta,nekom bi to smetalo??
Ili biste vishe volele da dodje oznojan,umazan i smrdljiv!?
Prochitala sam negde,da mushkarac da bi josh chistije izgledao treba da obuche belu majicu!
** Pahuljica **- Broj poruka : 359
Godina : 30
Datum upisa : 02.08.2008
Slažem se da muškarci trebaju da vode računa o sebi! Mislim, svaka čast ženama iz praistorije, ali ja ne trpim da mi neko izigrava Tarzana pod tim izgovorom
naravno!!!ali u merama...niko ne bi voleo da ima decka pored sebe,koji vise vremena provodi ispred ogledala nego sa njom...
ali naravno da treba da brine !!!!
ali naravno da treba da brine !!!!
sladja93- Broj poruka : 897
Godina : 31
Datum upisa : 20.07.2008
gadim se samo onim koji se depiliraju idu u solarijum, kod pedikira i manikira, ono samo sto mi na sastanak ne dodje s kilu sminke na sebi i vitlerima u kosi... tome se isprovacam...
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 35
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
E treba negovati sebe do odredjene granice i paziti na svoj izgled ali do granice......muka mi je feminizaranih ljudi,musko je musko a zensko je zensko i kraj!
Pop013- Broj poruka : 834
Godina : 35
Datum upisa : 30.04.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu