Tecni puder
+5
ludacha
ludica
Malena...
sanja
Wonderfull
9 posters
Strana 1 od 1
Tecni puder
Koristite li tecni puder?
Postoji toliko vrsta,kako izabrati pravi...imaju razlicitu moc pokrivanja,neki su stetniji vise neki manje,namenjeni razlicitim tipovima koze...pisite vasa iskustva!
Postoji toliko vrsta,kako izabrati pravi...imaju razlicitu moc pokrivanja,neki su stetniji vise neki manje,namenjeni razlicitim tipovima koze...pisite vasa iskustva!
Poslednji izmenio Wonderfull dana 17th Juli 2008, 15:04, izmenjeno ukupno 1 puta
Wonderfull- Broj poruka : 423
Godina : 37
Datum upisa : 26.03.2008
Re: Tecni puder
koristim avonov natural techni puder i stvarno sam zadovoljna.lako se nanosi i ne sushi se brzo, tako da moze ravnomerno da se nanese...
ne korisitm puder...samo toniranu kremu...
Malena...- Broj poruka : 61
Godina : 32
Datum upisa : 27.03.2008
ja koristim tecni puder DELINE.... i zadovoljna sam...lepo pristaje licu a ima i vtamin E tako da na neki nacin i neguje kozu....
ludica- Broj poruka : 107
Godina : 33
Job/hobbies : gluma...
Datum upisa : 05.04.2008
kupicu toniranu kremu nivea ,pa cu videti na sta to lici
ludacha- Broj poruka : 54
Datum upisa : 25.03.2008
Niveina tonirana krema postoji u tamnijoj i svetlijoj nijansi... Ja imam svetliju. Pa, javi da li ti odgovara
Bogami meni je lice bolje kad koristim svakodnevno puder jer ipak puder stiti od strokavog vazduha, sunca, vetra i svega ostalog. Samo dobra nega lica posle, tj uvece full umivanje i skidanje i dobra kremica za noc...
Herself- Broj poruka : 8
Godina : 42
Datum upisa : 27.05.2008
Poslednji izmenio Majda dana 1st Mart 2009, 14:12, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Korektor mi se ne svidja, da znate!)
Koristila sam Miss Sporty sva 3 proizvoda sa slike, korektor mi se ne dopada a ostala dva proizvoda su ok. Sad imam max factor puder.
Pretty*Woman- Broj poruka : 5
Godina : 37
Datum upisa : 05.03.2009
Koristim "Maybelline, affinitone, mineral" mogu reci da sam zadovoljna stvarno, a jel neko probao onaj 24h?
Mmmmm- Broj poruka : 13
Godina : 34
Datum upisa : 06.09.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu