Prevara partnera
+13
Ivana
sladja93
Pop013
brankicca
Milana-ninja
dackica9
Marica
ivanna:))
ludica
Malena...
sanja
Emily
Majda
17 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Sta je za vas prevara?
Prevara partnera
Da li ste skloni prevari partnera? Da li ste to nekada uradili, kako ste se osecali posle? Da li ste priznali partneru ili je sam saznao ili kako je to bilo?
Ja mislim da kad stvarno nekoga volis, ne mozes da ga prevaris, inace to nije to... Zar ne?
Ja mislim da kad stvarno nekoga volis, ne mozes da ga prevaris, inace to nije to... Zar ne?
Poslednji izmenio Majda dana 31st Juli 2008, 17:03, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Prevara partnera
Moguce je da posle te prevari shvatis koliko volis svog decka...
Emily- Broj poruka : 55
Godina : 41
Datum upisa : 28.02.2008
ne volim da varam.dva puta sam prevarila i obojici sam priznala i ostavila ih.
i ne prashtam prevaru nikada.
i ne prashtam prevaru nikada.
nesto drugo...tj psihicka prevara je najgora...kada je sa vama,a lozi se na nekog drugog...
Malena...- Broj poruka : 61
Godina : 32
Datum upisa : 27.03.2008
e to je stvarno nešto najgore.ne volim zavlačenja, niti ljude koje ne grize savest kada to rade. istina nekada boli vishe nego laz, ali ne svaka istina, vec ona koja se kasnije otkrije...
ne volim laz i zavlacenje, a samim tim ne volim ni prevaru... mislim da ne bih mogla da oprostim tako nesto.... jednom mi se desilo i nisam mogla oprostiti...
inace nikada do sada nisam prevarila i necu to ni uraditi ...radje bih raskinula sa sadasnjim pa bila sa nekim drugim nego da varam....
inace nikada do sada nisam prevarila i necu to ni uraditi ...radje bih raskinula sa sadasnjim pa bila sa nekim drugim nego da varam....
ludica- Broj poruka : 107
Godina : 33
Job/hobbies : gluma...
Datum upisa : 05.04.2008
Oprostila bih prevaru ali kada bi mi on to priznao...Mada ako se dvoje stvarno vole onda do toga ne bi trebalo da dodje...I nikada ne bih prevarila momka, onda bi me grizla savest i morala bih mu reci, ne bih volela da sazna preko nekog drugog...
ivanna:))- Broj poruka : 48
Datum upisa : 28.04.2008
Prevaru ne bih oprostila jer je to izdaja..nema veze da li ga volim ili ne,sto se prevare tice-iskljuciva sam.
Tim cinom mi jasno stavlja do znanja da me ne postuje.Postovanje mi je jako vazno,u svakoj vrsti odnosa.
Tim cinom mi jasno stavlja do znanja da me ne postuje.Postovanje mi je jako vazno,u svakoj vrsti odnosa.
Marica- Broj poruka : 172
Godina : 38
Datum upisa : 29.04.2008
prije jesam,a sad imam decka kojeg puno volim i ne bih ga prevarila nikad
dackica9- Broj poruka : 292
Godina : 34
Datum upisa : 07.05.2008
.
Poslednji izmenio Milana-ninja dana 27th Juli 2009, 15:40, izmenjeno ukupno 1 puta
Milana-ninja- Broj poruka : 504
Godina : 31
Datum upisa : 24.03.2008
Pre sam varala,sta cu-bila sa luda....Sad to nikad ne bih ucinila,jer imam pored sebe nekog koga mnogo volim,i ne bih volela da on to meni uradi..i ne zelim nista da cinim od onog sto ne bih volela da meni urade....I ne bih oprostila,nikad,samo bih tiho patila-sto mu nisam vratila... Salim se,to nije to....Rekla bih -dovidjenja..i tacka...po meni to je izdaja--ogrooomna..izdaja...I ne postoji ni jedan dobar razlog da to ucini,a preko kog bi ja trebala da predjem....osim da me vise ne voli,ali onda bi trebalo ko covek da kaze i pre nego tako nesto ucini,a ne da glumi frajera,pa posle da priznaje,i bla,bla,bla....Samarcina-100%
brankicca- Broj poruka : 164
Godina : 45
Datum upisa : 31.03.2008
Spomenuste neku psihicku prevaru,ja sam se pronasao tu.......al ne 100%,bio sam sa jednom malom,svidela mi se...al' nije bilo to to,jednostavno poljubac je bio totalno mehanichki........da ne davim sad Pokusao sam biti s'njom misleci da cu je zavoleti al' jbg.Zato nemojte odma da osudjujete te neke "psiho" prevarante.
nikad ne saznaj kako to boli
kad nekoga voliš a mrziš, kad mrziš a voliš
i lomiš se da izdržiš...
nikad ne saznaj kako to boli
kad nekoga voliš a mrziš, kad mrziš a voliš
i lomiš se da izdržiš...
Pop013- Broj poruka : 834
Godina : 35
Datum upisa : 30.04.2008
....
ja sam samo jednom prevarila decka,ali bilo je jasno da nam je veza propala...i posle toga,sam mu naravno priznala sta je bilo,i raskinuli smo...
mrzim zavlacenja ....i a narucito kada neko kaze "sveidece mi se vremenom"...ili tako nesto ...
a sto se tice prevara...nikada to ne oprastam!!!sada kad vidim ovako stvari,nikada ne bih volela da mene neko prevari,pa ni ja nikada vise ne bih prevarila ....
a psihicka prevara ...ni to mi nije nesto...ali desavalo se i to...ali naravno sve na kraju zavrsim ... ...
ja sam samo jednom prevarila decka,ali bilo je jasno da nam je veza propala...i posle toga,sam mu naravno priznala sta je bilo,i raskinuli smo...
mrzim zavlacenja ....i a narucito kada neko kaze "sveidece mi se vremenom"...ili tako nesto ...
a sto se tice prevara...nikada to ne oprastam!!!sada kad vidim ovako stvari,nikada ne bih volela da mene neko prevari,pa ni ja nikada vise ne bih prevarila ....
a psihicka prevara ...ni to mi nije nesto...ali desavalo se i to...ali naravno sve na kraju zavrsim ... ...
sladja93- Broj poruka : 897
Datum upisa : 20.07.2008
Milana-ninja ::Koga da varam ja nemam decka niti sam ga ikad imala,ali zato kad ga budem imala ima da ga varam na sve strane
to sad kazes, ali kad ga budes imala, nece ti biti svejedno da li on vara tebe i da li ces ti varati njega, jer lako varanjem osoba s kojim si mozes postati devojka lakog morala u drustvu...
Ivana- Broj poruka : 873
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
Milana-ninja ::Koga da varam ja nemam decka niti sam ga ikad imala,ali zato kad ga budem imala ima da ga varam na sve strane
imala i varala :D
Vanya- Broj poruka : 53
Datum upisa : 22.07.2008
Ja sam ubedjena da ako nekoga volis da ne mozes da ga prevaris!
Natasa:)- Broj poruka : 98
Datum upisa : 08.08.2008
slazem se sa tobom... ali samo ako iskreno volis tu osobu.... samo tada...Natasa:) ::Ja sam ubedjena da ako nekoga volis da ne mozes da ga prevaris!
E da, tako i ja mislim!
Natasa:)- Broj poruka : 98
Datum upisa : 08.08.2008
onda se razumemo
Majda ::Da li ste skloni prevari partnera? Da li ste to nekada uradili, kako ste se osecali posle? Da li ste priznali partneru ili je sam saznao ili kako je to bilo?
Bila sam, vise nisam sklona prevari partnera. Prevarila sam decka i nisam se osecala ni dobro, ni lose... Sam je saznao da sam ga prevarila i raskinuo je. I da, kada stvarno volis nekoga ne mozes da ga prevaris!!!
E sad, moja pitanja su: ima li ljubavi nakon prevare? Zasto varamo? Da li je moguc "oporavak od prevare"? Kako dalje zajedno?
Vanja- Broj poruka : 154
Godina : 36
Datum upisa : 08.07.2008
Vanja ::
E sad, moja pitanja su: ima li ljubavi nakon prevare? Zasto varamo? Da li je moguc "oporavak od prevare"? Kako dalje zajedno?
pa da je bilo ljubavi ne bi doslo da prevare. pa verovatno prevara usledi zato sto nam osoba ne pruza nesto sto nam treba pa trazimo kod drugih. nije moguc oporavak... po meni ne treba nikako zajedno posle prevare...
odgovori iz mog ugla...
U prawu si.. ..prewario me je dechko,ali nzm. da li da to smatram prewarom,poshto se poljubio sa mojom frendicom(msm.bash poljubio,ne u obraz),a stalno pricha da je i njemu frendica...ali mi to za poljubac nije ni rekao..sad nzm.shta da radim,da se prawim kao da nishta nije bilo ili da raskidam...Ivana ::Milana-ninja ::Koga da varam ja nemam decka niti sam ga ikad imala,ali zato kad ga budem imala ima da ga varam na sve strane
to sad kazes, ali kad ga budes imala, nece ti biti svejedno da li on vara tebe i da li ces ti varati njega, jer lako varanjem osoba s kojim si mozes postati devojka lakog morala u drustvu...
Cekaj mila, ne razumem te bas, poljubio se sa njom, u usta, dok ste ti i on bili zajedno ili pre toga ili
da,ali ne kada smo bili zajedno,kada sam ja otishla kutći,a moja najbolja drugarica ih je widela i rekla mi...
Hm, uglavnom, bili ste u vezi, na to sam mislila, a on se poljubio sa drugom, kad si otisla kuci? Sta ce ti to u zivotu, odluci sama, mene moj da prevari i ne bi vise bio moj, mislim sudeci po onome sta je uradio nije ni bio. Nije jedini.
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu