Tastatura koja sama trazi pranje
4 posters
Strana 1 od 1
Tastatura koja sama trazi pranje
Sva istrazivanja su pokazala da kompjuterske tastature skladiste pet puta vise prljavstine nego klozetska daska u javnom toaletu, a radni stolovi u kancelarijama imaju 150 puta vise bakterija od bezopasne kolicine.
Zato su Britanci smislili i predstavili novu verziju tastature koja je opremljena svetlosno-alarmnim sistemom koji upozorava da je kolicina bakterija presla granicu dozvoljenog i da joj je potrebno ciscenje, pise Daily Mail.
U tastaturu, koju je napravio mikrobiolog Peter Wilson u cilju smanjenja zaraze bakterijom MRSA (zlatnim stafilokokom), ugradjeni su i senzori koji reaguju na to da li koristite alkoholno sredstvo ili ne, a povrsina je prekrivena hipoalergenskim materijalom koji je, bar za neko vreme, otporan na razmnozavanje bakterija. Ova tastatura ce prvenstveno biti koriscena u bolnicama sirom Engleske.
Zato su Britanci smislili i predstavili novu verziju tastature koja je opremljena svetlosno-alarmnim sistemom koji upozorava da je kolicina bakterija presla granicu dozvoljenog i da joj je potrebno ciscenje, pise Daily Mail.
U tastaturu, koju je napravio mikrobiolog Peter Wilson u cilju smanjenja zaraze bakterijom MRSA (zlatnim stafilokokom), ugradjeni su i senzori koji reaguju na to da li koristite alkoholno sredstvo ili ne, a povrsina je prekrivena hipoalergenskim materijalom koji je, bar za neko vreme, otporan na razmnozavanje bakterija. Ova tastatura ce prvenstveno biti koriscena u bolnicama sirom Engleske.

Re: Tastatura koja sama trazi pranje
Ovo meni treba.

[D][a][n][i][e][l][a]- Broj poruka : 541
Godina : 30
Datum upisa : 02.04.2008
meni ne treba,svakih 10mina bi trazila prajne jer non stop mi pada pepeo na nju 

Pop013- Broj poruka : 834
Godina : 34
Datum upisa : 30.04.2008
HaHaHaHaHaa

[D][a][n][i][e][l][a]- Broj poruka : 541
Godina : 30
Datum upisa : 02.04.2008

» Koja pesma vas podseca na NJEGA?
» Koja pesma vas tera da placete?
» Koja vam je omiljena marka garderobe?
» Koja pesma vas tera da placete?