Veza na jedno vece
+3
Ivana
Milana-ninja
sladja93
7 posters
Strana 1 od 1
Veza na jedno vece
Da li ste imali ili da li biste imali vezu na jedno veche, i shta mislite o tome?
sladja93- Broj poruka : 897
Godina : 31
Datum upisa : 20.07.2008
Re: Veza na jedno vece
definitiwno sam protiw tih weza....moja drugarica je imala takwu wezu i zatrudnela je sa 14 godina....skroz bezweze,dzaba sebi upropastila ziwot
Milana-ninja- Broj poruka : 504
Godina : 31
Datum upisa : 24.03.2008
Definitivno imam jako lose misljenje o takim vezama i to se ne moze cak i nazvati vezom jer traje jedno vece... to je prosta vatacina ili stagod... a ne veza jer veza je kada si s nekim neko vreme pa vi provedete i delite nesto i imate nesto zajednicko... a za jedno vece se to ne moze postici... Tako sve u svemu imam uzasno misljeneje o tome i NIKAD to sebi nebi dozvolila...
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 35
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
....ne znam.....i nisam bas protiv toga!Malo zabave ne moze da skodi....I momci imaju cura za jedno vece,cak dok su u vezi.....pa mogu zato i cure...Ja sam za zabavu:-)))).Mada moze se desiti nekome da pocne osecati nesto prema tom momku,sa kojim je bila 1 vece,a onda nista od toga,a to moze da boli:-(....
andy_- Broj poruka : 17
Godina : 34
Datum upisa : 10.08.2008
zavisi...moze ostati u lepom secanju a moze ti biti najveca greska...
Poslednji izmenio vladica07 dana 15th Novembar 2008, 21:56, izmenjeno ukupno 1 puta
vladica07- Broj poruka : 72
Godina : 33
Datum upisa : 15.11.2008
meni se vecina veza svodi na jedno veche :S neam nista protiv toga,ali nekako je smor.........
Pop013- Broj poruka : 834
Godina : 35
Datum upisa : 30.04.2008
ja nisam protiv toga...mislim imao sam dva puta takvu vezu i bio sam pijan...al mi bilo lepo kako obozavam ovaj smile :DDDDD
Mare 013- Broj poruka : 76
Datum upisa : 08.11.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu