Sex sa jednim covekom za ceo zivot
5 posters
Come into my world :: Ljubav :: Sex
Strana 1 od 1
Sex sa jednim covekom za ceo zivot
Da li biste bile spremne da vam se tako nametne u zivotu da jako mlade udjete u vezu i ta veza potraje,oducite da budete sa njim do kraja zivota prihvatite da ce vam on biti jedini muskarac u zivotu?
Sta mislite o tome,da li je to na neki nacin sputavanje sebe i uskracivanje da saznas sta je ono sto ti zapravo odgovara?
Na neki nacin nikad ne saznas da li je on najgori,najbolji vec znas da je jedini.
Jel to prednost ili nedostatak takvih zena?
Sta mislite o tome,da li je to na neki nacin sputavanje sebe i uskracivanje da saznas sta je ono sto ti zapravo odgovara?
Na neki nacin nikad ne saznas da li je on najgori,najbolji vec znas da je jedini.
Jel to prednost ili nedostatak takvih zena?
Wonderfull- Broj poruka : 423
Godina : 37
Datum upisa : 26.03.2008
Re: Sex sa jednim covekom za ceo zivot
joj.....meni preti da se nesto tako dogodi.....
i mislim da sa jedne tacke gledista to je pozitivno (bude sa jednim i spasi se od mogucih budala koji je mogu zeznuti) a i mana...jer ipak mnoge imaju potrebu isprobati,provesti se i uzivati...
sve zavisi od osobe do osobe i njenog karaktera.. zeli li da bude sa jednim do kraja zivota ili zeli uzivati i eksperimentisati....(mada kada zavolis nekoga i jednostavno desi se tako...ne mozes mnogo birati..)
ko sto rece moja tetka SAMO SE KAJEM STO MI JE TVOJ TECA BIO PRVI I ZADNJI .....
i mislim da sa jedne tacke gledista to je pozitivno (bude sa jednim i spasi se od mogucih budala koji je mogu zeznuti) a i mana...jer ipak mnoge imaju potrebu isprobati,provesti se i uzivati...
sve zavisi od osobe do osobe i njenog karaktera.. zeli li da bude sa jednim do kraja zivota ili zeli uzivati i eksperimentisati....(mada kada zavolis nekoga i jednostavno desi se tako...ne mozes mnogo birati..)
ko sto rece moja tetka SAMO SE KAJEM STO MI JE TVOJ TECA BIO PRVI I ZADNJI .....
ludica- Broj poruka : 107
Godina : 33
Job/hobbies : gluma...
Datum upisa : 05.04.2008
yes... sto da ne...
Poslednji izmenio Ivana dana 2nd Septembar 2010, 18:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 35
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
j0j nisam p0 t0m pitanju ok ne volim t0.....lepshe je da probash sve ali u kolichinama....
BeBaBg- Broj poruka : 62
Datum upisa : 10.05.2008
ehhh... ja cu se potruditi da sve isprobam prije braka, pa onda necu imati potrebu:) protivrjecim sebi,jer imam dugu vezu i nisam ga prevarila
dackica9- Broj poruka : 292
Godina : 34
Datum upisa : 07.05.2008
Come into my world :: Ljubav :: Sex
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu