Odbijanje momka na fin nacin
5 posters
Strana 1 od 1
Odbijanje momka na fin nacin
Sta radite kada vam se udvara momak koji vam se ne dopada?
Na koji nacin mu saopstite da izmedju vas ne moze nista da se desi?
Na koji nacin mu saopstite da izmedju vas ne moze nista da se desi?
Wonderfull- Broj poruka : 423
Godina : 37
Datum upisa : 26.03.2008
Re: Odbijanje momka na fin nacin
Evo nekoliko predloga za odbijanje, ali sta oni stvarno znace...
1. Ne mogu, ti si mi kao brat - Podsecas me na onog idiota sto svira klavijature u grupi "Neverne bebe".
2. Postoji mala razlika u nasim godinama - Ti si jedan starkelja iz doba Jure.
3. Ne privlacis me u "tom" pogledu - Ti si najruzniji kreten kojeg sam ikada videla.
4. Moj zivot je trenutno previse komplikovan - Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.
5. Vec imam momka... - ... koji je u stvari moja macka i pola boce Jack danielsa.
6. Ne zelim sklapati veze sa ljudima sa kojima radim - E, covece, ne bih te vidjala cak i da smo u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi.
7. Nisi ti kriv, to je zbog mene - Nisam ja kriva, to je zbog tebe.
8. Trenutno sam koncentrisana na svoju karijeru - Cak i nesto tako dosadno kao moj posao je bolje nego da se vidjam s tobom.
9. Ne zelim se udavati - Zaklela sam se da necu imati nista sa takvima kao sto si ti.
10. Ostanimo samo prijatelji! - Zelim da budes u blizini kako bih mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam.
Salu na stranu, pa, ja im lepo saopstim, fino, da necu da budem sa njim, a ko neki bas smaraju, umem da budem i drugacija xexe...
1. Ne mogu, ti si mi kao brat - Podsecas me na onog idiota sto svira klavijature u grupi "Neverne bebe".
2. Postoji mala razlika u nasim godinama - Ti si jedan starkelja iz doba Jure.
3. Ne privlacis me u "tom" pogledu - Ti si najruzniji kreten kojeg sam ikada videla.
4. Moj zivot je trenutno previse komplikovan - Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.
5. Vec imam momka... - ... koji je u stvari moja macka i pola boce Jack danielsa.
6. Ne zelim sklapati veze sa ljudima sa kojima radim - E, covece, ne bih te vidjala cak i da smo u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi.
7. Nisi ti kriv, to je zbog mene - Nisam ja kriva, to je zbog tebe.
8. Trenutno sam koncentrisana na svoju karijeru - Cak i nesto tako dosadno kao moj posao je bolje nego da se vidjam s tobom.
9. Ne zelim se udavati - Zaklela sam se da necu imati nista sa takvima kao sto si ti.
10. Ostanimo samo prijatelji! - Zelim da budes u blizini kako bih mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam.
Salu na stranu, pa, ja im lepo saopstim, fino, da necu da budem sa njim, a ko neki bas smaraju, umem da budem i drugacija xexe...
e upravo tako.....bas juce,decku lijepo kazem ne zelim vise da budem sa tobom,ne osjecam vise nista....i priznala sam svu krivnju,kao i on svoju,zbog cega i vise nismo zajedno...i lijepo mu kazem NE i NE....a on ne shvaca....smarao me,Isuse Boze,nenormalno....onda sam morala biti agresivna..pa kad sam se izderala na njega,i kad su me svi culi...onda je okrenuo ledja i otisao...konacno... :) P.S. ne treba nikad popustiti,a treba nekad i biti agresivan!!! pa da shvate :p
Kazem da nije moj tip ili da mi se svidja druga osoba...
ivanna:))- Broj poruka : 48
Datum upisa : 28.04.2008
nista posebno ne kazem, sem da nisam zainteresovana, a ako je neko bas bas bas bas bas bas uporan onda ga oteram u tri lepe...
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 35
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu