Good or bad boys
+8
Nikolina89
***BaRbIe***
Pop013
Ivana
dackica9
ivanna:))
Milana-ninja
Majda
12 posters
Strana 1 od 1
Dobri ili losi momci?
Good or bad boys
Dobri ili losi momci, kakvi vas privlace? Zasto?
Poslednji put izmenio Majda dana 1st Avgust 2008, 21:18, izmenio ukupno 2 puta
Re: Good or bad boys
Ne volim "bad boys",vishe volim one finije,ali ne volim ni kad je "mamin sincic",znaci neshto srednje.
Milana-ninja- Broj poruka : 504
Godina : 31
Datum upisa : 24.03.2008
I ja isto tako...ne volim "mamine sinove"...
ivanna:))- Broj poruka : 48
Datum upisa : 28.04.2008
Kada sam bila mladja privlacili su me losi momci i tako sam se jednom prilikom "opekla" i sad imam dobrog momka:) moj savjet:sa dobim momkom mozes biti koliko hoces ti,a sa losim koliko on hoce:)
dackica9- Broj poruka : 292
Godina : 34
Datum upisa : 07.05.2008
onako srednje nit mirise nit smrdi, nesto sto kao lici na normalnog...
ne podnosim one od kojih mame naprave `sinove edipovce`
ne podnosim one od kojih mame naprave `sinove edipovce`
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 35
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
hehehe i ja sam glasao
Ja sam glasao za good boys jer sam ja koliko toliko good...nisam od onih sto izigravaju ludilo i tako te stvari.....A kad bi glasao izmedju good or bad girl,bilo bi bad girl ali ne u pravom smislu reci,nego onako da su opustene u muskom drustvo i koje nemaju trip da moraju bog zna kako da se ponasaju samo zato sto su zensko :)
Ja sam glasao za good boys jer sam ja koliko toliko good...nisam od onih sto izigravaju ludilo i tako te stvari.....A kad bi glasao izmedju good or bad girl,bilo bi bad girl ali ne u pravom smislu reci,nego onako da su opustene u muskom drustvo i koje nemaju trip da moraju bog zna kako da se ponasaju samo zato sto su zensko :)
Pop013- Broj poruka : 834
Datum upisa : 30.04.2008
ja takve djevojke svrstavam u good
yeah...ali neke i nemisle tako :|
Pop013- Broj poruka : 834
Datum upisa : 30.04.2008
e pa neka idu u manastir
Evo nove teme u vezi sa devojkama, pa nastavite ovu diskusiju ovde
A sad da se vratimo na temu "Good or bad boys".
Ja sam za good pre su me i bad boys privlacili, ali mi je sad doslo iz gOoze u glavu...
I ne mislim good boys=mamini sinovi... Prvenstveno, kad kazem bad boys mislim na one koji izigravaju neko ludilo, mislim na one "frajere", "face"
a good, oni koji su kulturni, dzentlmeni i tako to, ali ne bas kao da nikad iz kuce nisu izasli...
A sad da se vratimo na temu "Good or bad boys".
Ja sam za good pre su me i bad boys privlacili, ali mi je sad doslo iz gOoze u glavu...
I ne mislim good boys=mamini sinovi... Prvenstveno, kad kazem bad boys mislim na one koji izigravaju neko ludilo, mislim na one "frajere", "face"
a good, oni koji su kulturni, dzentlmeni i tako to, ali ne bas kao da nikad iz kuce nisu izasli...
Poslednji put izmenio Majda dana 1st Avgust 2008, 21:31, izmenio ukupno 2 puta
***zavisi sta smatrate pod "BAD"....ako se misli na neke kriminalce koji su u losem drustvu i glume neke face....onda su oni totalni kreteni...a po meni "los momak" moze biti i onaj koji niji mnogo posesivan i ljubomoran...ili onaj koji glumi da mu nista ne znacite...mene takvi privlace...decko mi je interesantan dok ga skroz ne osvojim,a kad ga osvojim dosadi mi jaaaako brzo...zato su mi "losi" momci zanimljiviji jer oko njih moras vise da se trudis,pa po nekoj mojoj logici vise vrede od maminih sinova...***
***BaRbIe***- Broj poruka : 48
Godina : 32
Datum upisa : 12.07.2008
Majda ::Ja sam za good pre su me i bad boys privlacili, ali mi je sad doslo iz gOoze u glavu
Potpisujem! I ja sam za good boys.
Poslednji izmenio Nikolina89 dana 15th Septembar 2008, 00:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Nikolina89- Broj poruka : 236
Datum upisa : 16.07.2008
ja sam pre za good naravno ne za neke debile koji ne znaju da sklope 1 recenicu i slicno ali za ''lose''...ne volim kad je neko ljubomoran to prija u pocetku ali posle pocne da nervira!!!!jos gore kad pocne da se folira ...u to valjda spadaju bad boys
Milena_BG- Broj poruka : 158
Godina : 30
Job/hobbies : folklor
Datum upisa : 14.07.2008
Losi momci su moj izbor, sa njima je uvijek zanimljivije :)
Vanya- Broj poruka : 53
Datum upisa : 22.07.2008
Goog boys!!!!vise volim da je i mamina maza ,nego da je izigrava neko ludilo...uglavnom good boys,ma kakvi oni bili,barem su "prirodni" ...
sladja93- Broj poruka : 897
Godina : 31
Datum upisa : 20.07.2008
Vanya ::Losi momci su moj izbor, sa njima je uvijek zanimljivije :)
i ja to mislim,mene su neki `good` smarali,tako da glasam za bad (samo da mi se ne obiju o glavu)
vladica07- Broj poruka : 72
Godina : 33
Datum upisa : 15.11.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu