Pakovanje/maske za kosu
5 posters
Strana 1 od 1
Pakovanje/maske za kosu
Da li ih koristite?
Uglavnom ih stavljam jednom nedeljno,
najcesce kupovne ali uvek volim da probam i pravljene,kako ih zovu maske iz kuhinje.
Ukoliko znate neki recept pisite,ako ne podelite iskustva za one koje ste koristile
Uglavnom ih stavljam jednom nedeljno,
najcesce kupovne ali uvek volim da probam i pravljene,kako ih zovu maske iz kuhinje.
Ukoliko znate neki recept pisite,ako ne podelite iskustva za one koje ste koristile
Poslednji izmenio Wonderfull dana 17th Juli 2008, 15:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Wonderfull- Broj poruka : 423
Godina : 37
Datum upisa : 26.03.2008
Re: Pakovanje/maske za kosu
ja skror uvek kupovne...niveini i lorealovi su najbolji...
Malena...- Broj poruka : 61
Godina : 32
Datum upisa : 27.03.2008
Imam kupovnu neku Garnierovu, nista posebno... A sama ponekad stavljam pre pranja kose, kada imam vremena da mi to odstoji 2-3 sata, ricinusovo ulje, kapi koprive i pantenol. Super je, samo je potreban dobar samon da bi se to posle ispralo.
Lily- Broj poruka : 33
Godina : 38
Job/hobbies : student u pokusaju/orijentalni ples
Datum upisa : 18.05.2008
Operite kosu samponom, zatim isperite i upijte vodu peskirom. Nakon toga umasirajte majonez na suve i ispucale vrhove. Ostavite neka deluje 10 do 15 min. Ponovno kosu operite neutralnim samponom i isperite. Kosa ce vam nakon toga dobiti sjaj i izgledati zdravo i negovano. Postupak je jeftin i jednostavan stoga se isplati isprobati ga.
ja sam stavljala majonez i zumance...kosa je bila bas ista kao pre samo sam ovako morala 3 puta da je shamponoram!!!!Majda ::Operite kosu samponom, zatim isperite i upijte vodu peskirom. Nakon toga umasirajte majonez na suve i ispucale vrhove. Ostavite neka deluje 10 do 15 min. Ponovno kosu operite neutralnim samponom i isperite. Kosa ce vam nakon toga dobiti sjaj i izgledati zdravo i negovano. Postupak je jeftin i jednostavan stoga se isplati isprobati ga.
Od kupovnih koristim Gliss kur oil nutritive jako lepe mirise...da li je neko probao Stevan Still masku od meda i cokolade?nek javi rezultate
Milena_BG- Broj poruka : 158
Godina : 30
Job/hobbies : folklor
Datum upisa : 14.07.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu