Kultura ponasanja
+2
Vanja
Marica
6 posters
Strana 1 od 1
Kultura ponasanja
Ajmo iskreno..
Da li ustajete starijima u autobusu?
Da li se svadjate sa roditeljima..? Koliko precutite? Koliko im odgovarate?
Koliko se obazirete na druge ljude..tipa-kad zvacete zvaku da li mljackate, da li "pucate" balone..?
Da li ustajete starijima u autobusu?
Da li se svadjate sa roditeljima..? Koliko precutite? Koliko im odgovarate?
Koliko se obazirete na druge ljude..tipa-kad zvacete zvaku da li mljackate, da li "pucate" balone..?
Marica- Broj poruka : 172
Godina : 36
Datum upisa : 29.04.2008
Re: Kultura ponasanja
Kada se vozim busem, a to je vrlo retko, ustupim mesto starijima, kada su u pitanju roditelji, ponekad umem bezobrazno da im odgovorim i svesna sam da to nije ok... Nikada ne psujem. Nikada ne pravim balone od zvake, niti mljackam, to je tako nekulturno!

Vanja- Broj poruka : 154
Godina : 35
Datum upisa : 08.07.2008
u autobusu nikad ne sedim, uvek stojim, osecala bi se kao penzioner da sednem u gradskom...
ne svadjam se s roditeljima mi imamo cool odnos... ako mi dopizde u nekom momentu iskuliram ih povlacenjem u svoju sobu...
zvaku ne zvacem jer nisu zdrave za zube, to mi je rekao cika zuba...
i kad jedem ne mljackam...
ne svadjam se s roditeljima mi imamo cool odnos... ako mi dopizde u nekom momentu iskuliram ih povlacenjem u svoju sobu...
zvaku ne zvacem jer nisu zdrave za zube, to mi je rekao cika zuba...
i kad jedem ne mljackam...
Ivana- Broj poruka : 873
Godina : 34
Job/hobbies : Student
Datum upisa : 10.05.2008
pa uglavnom ustanem starijima....svadjam se sa mojim cesto iako znam da ne bi trebalo i da ce mi kasnije biti krivo.......pa,ne volim da vidim ljude kada prave balone u tudju facu,pa ni ja to ne radim...a ni ne mljeckam
... 

sladja93- Broj poruka : 897
Godina : 30
Datum upisa : 20.07.2008
Retko kad sedim u busu, a i kad sedim, obicno mi pridje neko stariji i tako stoji pola sata.... Pa ga onda ja sama pitam dal' hoce da sedne
Sa roditeljima se ne svadjam, ima normalno perioda kada me sve i svi nerviraju, ali tad pokusavam da budem sama dok me ne prodje.
Ne mljackam, niti srcem supu, to mi je bas fuuuj
A sto se tice zvaka, pa i da hocu da pravim balone, ne mogu, jer NE ZNAM!

Sa roditeljima se ne svadjam, ima normalno perioda kada me sve i svi nerviraju, ali tad pokusavam da budem sama dok me ne prodje.

Ne mljackam, niti srcem supu, to mi je bas fuuuj

A sto se tice zvaka, pa i da hocu da pravim balone, ne mogu, jer NE ZNAM!

[D][a][n][i][e][l][a]- Broj poruka : 541
Godina : 30
Datum upisa : 02.04.2008
Uvek stojim u gradskom prevozu, i kad ima i kad nema mesta, ne znam da li sam tri puta u zivotu sela, i nerviraju me ljudi koji se otimaju da sednu po svaku cenu...
Nikad se ne svadjam sa roditeljima nesto ozbiljno, ponekad se raspravljamo ali nista bitno...
Zvacem zvaku, ali se trudim da bas ne puckam balonima i da ne mljackam...
Nikad se ne svadjam sa roditeljima nesto ozbiljno, ponekad se raspravljamo ali nista bitno...
Zvacem zvaku, ali se trudim da bas ne puckam balonima i da ne mljackam...
Emili- Broj poruka : 3
Datum upisa : 02.06.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|